Via Vittorio Emanuele II, 2 – 12063, Dogliani CN
0173 70168 – 333 8088011 – casarico@tin.it
Open for lunch from Tuesday to Sunday, for dinner on Saturday and by reservation.

Our menu

Pasta, bread and desserts are produced by our kitchen.
The menu changes periodically according to the seasonality
and availability of raw materials.

Starters

Battuta al coltello 10 €
Vitello tonnato 14 €
Flan di verdura con fonduta 7 €
Antipasto misto 18 €

First courses

Ravioli del plin burro e salvia 14 €
Tajarin al ragù di salsiccia 14 €
Lasagna al forno 14 €

Second courses

Rolatina di coniglio e verdure 16 €
Scaloppina di pollo 15 €
Bocconcini di vitello al Barolo 18 €
Bramburgher con salsiccia cruda di Bra 14 €

Desserts

Tiramisù 6 €
Torta di mele 6 €
Tortino al cioccolato 6 €
Bunet 6 €